Mini Nogomet, Namizni Arkadne Igre Otroci Odrasli, Namizni Nogomet Mini Interaktivna Igrača Za Otroke, Ki Imajo Zabavo Doma Stranka Igre

Nov izdelek

Na zalogi

€8.19

€10.92

-25 %

Oznake:

monopol igre stranka, igre, pokrov redmi airdots, družabne igre, zda namizni nogomet, nogomet cilj igrača, tekken 7, arcad, eksplozija mucek stranka paket original, duh stick

Mini Nogomet, Namizni Arkadne Igre Otroci Odrasli, Namizni Nogomet Mini Interaktivna Igrača Za Otroke, Ki Imajo Zabavo Doma Stranka Igre

Bullet Točk:

1,Drobne Obrti, ki: nogomet namizni arkadna igra je miniaturni različici klasične tabela nogomet igra, in namizni nogomet različica je prav tako zabavno in zahtevna.To je interaktivna igra za 2-4 oseb, ki je zelo priljubljena in enostavna za uporabo, ki je kot nalašč za otroke, najstnike in odrasle.

2,Praktično v Uporaba: namizni arkadna igra je 2 v 1 igre, in to je klasična arkadna igra, ki vključuje 2 v 1, nogomet in hokej izziv igrače, ki jih lahko igrate kjerkoli in kadarkoli, za izboljšanje vaše roko oči usklajevanja.

3,Odlično Darilo: Z nogometno namizni arkadna igra, otrok lahko igrate igre s prijatelji, ki jim pomaga, da bi dobili skupaj bolj harmonično, in se poveča njihov občutek konkurence.To je veliko darilo za otroke, primerne za vrtce in družine.

4,Stres Relief: mini nogomet, namizni arkadna igra je malo, vse, kar potrebujete, je majhna tablete, nato pa gledal tekmo, in otroci lahko igrajo neverjetno zaprtih prostorih nogometne tekme s prijatelji, ki jim bo pomagal pri sproščujoče sami.

5,Široka Uporaba: mini nogomet, namizni arkadna igra, ki je primerna za vse igre sobo, otroško igrišče ali dvorišče.

1.Lep Obrti: nogomet namizni arkadna igra je miniaturni različici klasične tabela nogomet igra, in namizni nogomet različica je prav tako zabavno in zahtevna.To je interaktivna igra za 2-4 oseb, ki je zelo priljubljena in enostavna za uporabo, ki je kot nalašč za otroke, najstnike in odrasle.

2.Praktično v Uporaba: namizni arkadna igra je 2 v 1 igre, in to je klasična arkadna igra, ki vključuje 2 v 1, nogomet in hokej izziv igrače, ki jih lahko igrate kjerkoli in kadarkoli, za izboljšanje vaše roko oči usklajevanja.

3.Odlično Darilo: Z nogometno namizni arkadna igra, otrok lahko igrate igre s prijatelji, ki jim pomaga, da bi dobili skupaj bolj harmonično, in se poveča njihov občutek konkurence.To je veliko darilo za otroke, primerne za vrtce in družine.

4.Oprostitev stres: mini nogomet, namizni arkadna igra je malo, vse, kar potrebujete, je majhna tablete, nato pa gledal tekmo, in otroci lahko igrajo neverjetno zaprtih prostorih nogometne tekme s prijatelji, ki jim bo pomagal pri sproščujoče sami.

5.Široka Uporaba: mini nogomet, namizni arkadna igra, ki je primerna za vse igre sobo, otroško igrišče ali dvorišče.

Značilnosti:

Izdelana iz visoko kakovostnega okolju prijazen material ABS materiala, varne in trajne uporabe, je najboljša izbira za otroške igrače.

Izobraževanje, igrače, darila.Eko-prijazni materiali za otroke in odrasle, za zabavo.

Z mini nogomet, namizni arcade, lahko starši komunicirajo s svojimi otroci, in otroci, ki lahko okrepijo svoje odnose s svojimi starši in otroci lahko uveljavljajo svoje usklajevanje prilagodljivost.

Tehnični podatki(o):

Material: ABS

Dimenzije: 38 * 18 * 7.5 cm (15x7.1x3 cm)

Seznam Vsebine:

1 x Nogomet Igra

Starostni Razpon Odrasli
Opozorilo Ne jesti,
Vrsta Drugo
Certificiranje Kitajska certifikatom (3C)
Blagovna Znamka Poškodba
Tema Šport
Številka Modela Mini nogomet

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki