Spiralni prestava 3 M 13 zob Notranji premer 15 mm Visoko Natančnost zob Spiralnimi Zobniki

Nov izdelek

Na zalogi

€5.69

€8.13

-30 %

Oznake:

spiralni prestava stojala, letala vijak, fan rc, microservo, 11 orodje zob, Medenina Prestavi, mala spiralnimi zobniki, zobniki zobniki, 15 zob, miniaturni spiralnimi zobniki

1.Smo namenjenih za prodajo različnih vrst komponent.Kot so linearni vodnik, kroglice posadka ,ob,motor,voznik,spojka,vretena,inverter ,povlecite verige,napajanje orodja in stojala in drugi deli stroja. 2.Če potrebujete več komponent, 3.Če želite nekaj komponent po meri,! 4.Če obstaja nekaj težav( vključno s: količino,kakovost,manjkajoče in tako naprej), za naše trgovanje,nas prosimo obvestite v najkrajšem možnem času,vam bomo ponudili dober način za reševanje naših težav. 5 . 6. Vsi izdelki, ki jih prodajajo, lahko sprejemajo večino naročil s boljše cene in nižje stroške pomorskega prometa.Pišite nam, če imate kakršne koli zahteve, smo iskreno želijo vzpostaviti dolgo poslovne odnose z vami.

1pcs Spiralnimi Zobniki

45 stopnja spiralni prestava je dobro mreženje, stabilno vrtenja, nizka raven hrupa, velik navor in veliko naključje.Obremenitev na vsak par prestav zmanjša, in nosilnosti prestave se je izboljšala.Število naključnih zob je mogoče doseči v obliki prenosa razmerje.Kupite 2 za oblikovanje 90-pogonski navor prepleteno prestavi.45 stopnja spiralni prestava se lahko uporablja kot 90 stopinj krmilne naprave.Standardno izvrtino z vrh žice za enostavno namestitev.Orodje je hobbing proces z natančnostjo 8 korakov, notranja luknja je končal, toleranca je H7, in skupščine, potrditev je treba povečalo za približno 0,2 mm.Naslednje je teoretično center razdalje za vsak zob število skupščine, samo za referenco, posebne podatke, ki veljajo za dejanskih razmer.

Spiralni Prestava(prosimo, kliknite na sliko, da kupite, kar potrebujete) Spiralni Prestava

applacation strojna oprema,pralni prenos
Blagovna Znamka LHOHWP
Oblika Stožčasti
Smer Levo Roko
Obdelava Tlačno Litje
Številka Modela Spiralni Prestava
Zob Profil Spiralni Prestava
Material Ogljikovo Jeklo
Tlak Kota 90 Stopinj
Standard ali Nestandardno STANDARD

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki